-
اتبعني
تابعني على تويتر
-
التدوينات RSS
اشترك في خدمة RSS
-
فيس بوك
انضم للمعجبين في FACEBOOK
اين انت .... » الرئيسية »
حلويات ومعجنات
» طريقة عمل بسكوت الزبدة
طريقة عمل بسكوت الزبدة
الخميس، 1 أغسطس 2013
التسميات:
حلويات ومعجنات
كوب دقيق
بيضتين
كوب سكر بودرة
فانيليا
2 معلقة صغيرة بكينج بودر
5 معالق كبيرة زبده طريه
بضرب الزبده مع سكر البودره لحد ماتكون عجينه لينه وبعدين اضيف البيض والفانيليا ونضربهم كويس بالمضرب وبعد كده بنضيف الدقيق والبيكينج بودر ونعجن لحد ما تتشكل العجينه وبكورها بايدي وبحطها في التلاجه لمده عشر دقايق عشان العجينه تتماسك
وبكون مسخنه الفرن قبلها وبعدين بتشكليها زي ماتحبي وتتحط في صاجات مدهونه سمنه في فرن حرارته 180 وبتاخد حوالي ربع ساعه او اقل علي حسب الفرن
وبالهنا والشفا ....
بيضتين
كوب سكر بودرة
فانيليا
2 معلقة صغيرة بكينج بودر
5 معالق كبيرة زبده طريه
بضرب الزبده مع سكر البودره لحد ماتكون عجينه لينه وبعدين اضيف البيض والفانيليا ونضربهم كويس بالمضرب وبعد كده بنضيف الدقيق والبيكينج بودر ونعجن لحد ما تتشكل العجينه وبكورها بايدي وبحطها في التلاجه لمده عشر دقايق عشان العجينه تتماسك
وبكون مسخنه الفرن قبلها وبعدين بتشكليها زي ماتحبي وتتحط في صاجات مدهونه سمنه في فرن حرارته 180 وبتاخد حوالي ربع ساعه او اقل علي حسب الفرن
وبالهنا والشفا ....
0 التعليقات:
إرسال تعليق