-
اتبعني
تابعني على تويتر
-
التدوينات RSS
اشترك في خدمة RSS
-
فيس بوك
انضم للمعجبين في FACEBOOK
اين انت .... » الرئيسية »
أطباق رئيسية
» طريقة كبسة الفراخ بالصور والتفصيل الممل
طريقة كبسة الفراخ بالصور والتفصيل الممل
الخميس، 10 أكتوبر 2013
التسميات:
أطباق رئيسية
بسم الله الرحمن الرحيم
النهارده جايبالكم الكبسه من مطبخى بس يارب تعجبكم هنبدا بأخر حاجه خالص
نبدأ بالطريقه بقى
اولا
-فراخ
-بصل
-طماطم
-ليمون
-ورق لورى
-حبهان
-عيدان قرفه
-ازز بسماتى
نبدا بسم الله
اولا هنسخن الزيت فى الحله بس نتاكد انه سخن كويس
لانى محتاجه احمر الفراخ
واسيبها لحد ما أتأكد انها تحمرت كويس
على ما الفراخ اتحمرت كنت فرمت البصل والطماطم قطع
انا محطتش طماطم كتير لانى عاوزه اعملها صفرا بالكركم
دى حاجه شخصيه اللى تحبيه
أنا حطيت البصل والطماطم والتوابل الاساسيه للكبسه
بس طبعا حطيت ملح وفلفل وكركم
وزودتها ميه عشان تستوى
تمام كدا اوى
من هنا فى حلين
0
اما انك بعد ما الفراخ تستوى تشيليها وتحطى الارز
أو تسيبي الفراخ وتضيفى الارز عليها
انا شلت الفراخ حطتها تحت الشوايه تاخد لون
وبعدين حطيت الارز
ودا الارز استوى لوحده
وبعد ما خلص غرفتهم مع بعض
طبعا دا طبق فى رمضان حلو جدا
فى شويه حاجات
-الحبهان متفتحيهوش عشان تعرفى تشيليه بسهوله
-ممكن تشيلي الجلد لو عاوزاها خفيفه ومش دسمه
منقول
0 التعليقات:
إرسال تعليق