-
اتبعني
تابعني على تويتر
-
التدوينات RSS
اشترك في خدمة RSS
-
فيس بوك
انضم للمعجبين في FACEBOOK
اين انت .... » الرئيسية »
أطباق رئيسية
» الدجاج بالليمون طريقة روعة
الدجاج بالليمون طريقة روعة
الخميس، 20 نوفمبر 2014
التسميات:
أطباق رئيسية
الدجاج بالليمون
منقول من فتكات:
[quote=لحظات صمت;131164885]
السلام عليكم ورحمة الله تعالى وبركااته
الدجاج بالليمون
طعمه روعه ما شاء الله
حامض شوية و حاجة جديدة هتعجبكم باذن الله
المكونات
قطع دجاج
اعشاب جافة بودر ( اكليل و زعتر )
بصلة مبشورة بالمية بتاعتها
ملح
فلفل اسود
كركم
و اكيد ليمون
( اناا هنا استعملت قطعتين دجاج عشان بس حبيت اجرب الوصفة ومكنتش متاكده من انها هتكون روعه و استعملت معاهم ليمونتين )
الطريقة
اول حاجة هنسلق الدجاج مع ملعقة من خليط الاعشاب
في صحن نخلط البصل + الملح + الفلفل الاسود + كركم + ملعقة صغيرة من الاعشاب
في حلة نصب شوية زيت + خليط البصل و التوابل الي عملناه
نخليها ع النار شوية
بعدين هنضيف الدجاج و نقلبه في المزيج
بعدين هنضيف عصير الليمونتين + شوية بشر الليمون
و نخليه لحد ماا يغلي
بعدين هنضيف كاس ماء و نغطي الحلة
لماا المية تنشف نزود كاس ماء كمان
بس هالمرة منخليهوش لحد مااا ينشف لا
اول ما يغلي شوية نطفي و كل حاجة هتكون مستوية كده
في كيس الفرن هنحط الدجاج و الصوص الي عندنااا مع خضار مقطعه حسب الرغبة ( اناا هنا عملت بطاطس + فلفل + جزر )
ونقفل و ندخلها الفرن نصف ساعه لحد ما الخضار تستوي و يتحمر الدجاج
بس كده
و لو معندكيش كيس الفرن ممكن ورق الاليمينيوم
و دي النتيجة
الدجاج بالليمون
طعمه روعه ما شاء الله
حامض شوية و حاجة جديدة هتعجبكم باذن الله
المكونات
قطع دجاج
اعشاب جافة بودر ( اكليل و زعتر )
بصلة مبشورة بالمية بتاعتها
ملح
فلفل اسود
كركم
و اكيد ليمون
( اناا هنا استعملت قطعتين دجاج عشان بس حبيت اجرب الوصفة ومكنتش متاكده من انها هتكون روعه و استعملت معاهم ليمونتين )
الطريقة
اول حاجة هنسلق الدجاج مع ملعقة من خليط الاعشاب
في صحن نخلط البصل + الملح + الفلفل الاسود + كركم + ملعقة صغيرة من الاعشاب
في حلة نصب شوية زيت + خليط البصل و التوابل الي عملناه
نخليها ع النار شوية
بعدين هنضيف الدجاج و نقلبه في المزيج
بعدين هنضيف عصير الليمونتين + شوية بشر الليمون
و نخليه لحد ماا يغلي
بعدين هنضيف كاس ماء و نغطي الحلة
لماا المية تنشف نزود كاس ماء كمان
بس هالمرة منخليهوش لحد مااا ينشف لا
اول ما يغلي شوية نطفي و كل حاجة هتكون مستوية كده
في كيس الفرن هنحط الدجاج و الصوص الي عندنااا مع خضار مقطعه حسب الرغبة ( اناا هنا عملت بطاطس + فلفل + جزر )
ونقفل و ندخلها الفرن نصف ساعه لحد ما الخضار تستوي و يتحمر الدجاج
بس كده
و لو معندكيش كيس الفرن ممكن ورق الاليمينيوم
و دي النتيجة
0 التعليقات:
إرسال تعليق