• احذروا من شامبوهات الاطفال ومعجون الاسنان
  • حركة هتخلى السمنة العادية تبقى بلدى بسهولة جدا وبالصور
  •  ازاى تعرفى تشتري لحمة وتطبخيها
  •  أخطاء يجب ان تحذريها في التعامل مع طفلك
  • كيكه النسكافيه من مطبخى بالصور

طريقة عمل الاكلير بسهولة

الثلاثاء، 10 فبراير 2015 التسميات:
الأكلير من الحلويات اللذيذه والسهله وولادك يحبوا ياكلوه وهما بيذاكروا
المكونات:
1/4 1كوب دقيق
1/3 كوب زيت 
كوب ماء 
5 بيضات 
معلقه سكر
فانيليا 
ذرةملح 
التغطيه
شيكولاته 
الحشوة
كريمة او كاستر


الطريقه:


1-علي النار حطي الزيت +الماء+الملح

2- أول ما يغلي أطفي النار وضيفي الدقيق وقلبي كويس وسيبيه يبرد

3-ضيفي بيضه وقلبي لحد ما تختفي فالعجينه وهكذا لحد ما البيض يخلص مع أضافه الفانيليا

4-شكلي العجينه بكيس حلواني

وسخني الفرن علي 200لمده10 دقايق قبلها ودخلي الأكلير 

وسيبيه لحد ما ينفش تقريبا هياخد ربع ساعه

وبعدين هدي النار علي 160 مثلا علشان ينضج من جوه ولما 

تحسيه خلاص أستوي بعد تقريبا ربع ساعه زودي النار علي 220 

علشان ياخد لون بني فاتح جميل وده لون الأكلير المظبوط.

"أنا بفضل أخبز المخبوزات علي ورق زبده "وهو كده كده أصلا مش 

هيلزق..ولازم تكون صينيه ألومنيوم لأن توزيع الحراره فيها أفضل...

..وطبعا للتغطيه بالنسبه للأكلير شيكولاته والحشو كريمه او كاسترد



الاكلير نخليهم يبردو بعد ما خرجناهم من الفرن
-نفتحهم بسكين على جنب نعمل فتحة صغيرة و نحشيهم بالكاسترد ويزين بالشيكولاته
وبالهنا والشفا


0 التعليقات:

إرسال تعليق

مدونة ست مصرية

 
مدونة ست مصرية © 2010 | تعريب وتطوير : سما بلوجر | Designed by Blogger Hacks | Blogger Template by ColorizeTemplates