• احذروا من شامبوهات الاطفال ومعجون الاسنان
  • حركة هتخلى السمنة العادية تبقى بلدى بسهولة جدا وبالصور
  •  ازاى تعرفى تشتري لحمة وتطبخيها
  •  أخطاء يجب ان تحذريها في التعامل مع طفلك
  • كيكه النسكافيه من مطبخى بالصور

طريقتى المبتكرة فى عمل الكوردن بلو الفراخ

السبت، 14 ديسمبر 2013 التسميات:


طريقتى المبتكرة فى عمل الكوردن بلو الفراخ بحشوة الرومى المدخن الوصفة بجد طعمها اكثر من رائع ..

المقادير:

2صدر فراخ مخلية من العظم
2 شريحة رومى مدخن
1\2 كوب موتزريلا
1\2كوب دقيق
1\2 كوب بقسماط ناعم
فنجال صغير لبن
بيضة
ملح وفلفل
زيت للقلى
اعواد اسنان

الطريقة:
نحضر الفراخ ويجب ان تكون مغسولة جيدا بالخل والليمون ثم نشق كل صدر نصفين
نأخذ شريحة من الصدر وندقها بالمدق فى ورق زبدة حتى تصبح الشريحة رقيقة
نتبل الفراخ بملح وفلفل ونبدأ نحشيها بالرومى المدخن والجبن الموتزريلا ونلفها رول ونغلها بعود الاسنان من كل جانب ونغمسها فى الدقيق ثم البيض واللبن ثم البقسماط وندخلها الفريزر لمدة نصف ساعة حتى تتماسك ويمكن حفظها فى الفريزر لاى وقت تحبى تقلية
نخرجها من الفريزر وتقلى مباشرة على نار عالية فالاول حتى تحمر الوجة ودة عشان الطبقة الخارجية متفكش لو النار هادية
وبعدين نهدى النار عليها حتى تمام السوا وبالف صحة وهنا 

داليا شبانة

1 التعليقات:

Unknown يقول...

شكرا ياقمر
وصفة حلوة اوى

إرسال تعليق

مدونة ست مصرية

 
مدونة ست مصرية © 2010 | تعريب وتطوير : سما بلوجر | Designed by Blogger Hacks | Blogger Template by ColorizeTemplates