• احذروا من شامبوهات الاطفال ومعجون الاسنان
  • حركة هتخلى السمنة العادية تبقى بلدى بسهولة جدا وبالصور
  •  ازاى تعرفى تشتري لحمة وتطبخيها
  •  أخطاء يجب ان تحذريها في التعامل مع طفلك
  • كيكه النسكافيه من مطبخى بالصور

أفضل طريقة لتفريز الملوخية ويظل لونها أخضر

الخميس، 5 ديسمبر 2013 التسميات:

الطريقه دي بجد حتغير علاقتكم بالملوخيه المفرزه 180 درجه .. بتكون الملوخيه فيها لونها اخضر زرعي لاخر لحظه .. و طعمها و قوامها و لا احلي الطريقه صادفتني للشيف مني عبد المنعم في مدونتها عايزين ناكل و جربتها و طلعت فوق فوق الممتازه الطريقه مختلفه شويه علشان كده ما نقلتهاش الا ما جربتها و صورتها من مطبخي ليكم و صورت لكم ملوخيه مطبوخه من التفريز بالطريقه دي علشان تشوفو اللون بس سهله و سريعه و مضموووونه تابعو الخطوات بتفطفي الملوخيه و تغسليها


بتغلي ميه في حله علي النار و لما تغلي تضيفي عليها معلقه كبييييره مليانه بيكربونات او البيكنج صودا ( من العطار زي اللي في الصوره غير البيكنج بودر ) حتلاقي الميه بتفور ضيفي الملوخيه و قلبيها تقليبتين حوالي نص دقيقه بالكتير انتي بس بتديها صدمه البيكربونات و الميه السخنه

طلعيها في مصفاه و افتحي عليها ميه الحنفيه و صفيها دقيقتين تلاته حتلاقيها نزلت ربع الحجم و لزجه ما تقلقيش و اضربيها في الكبه و شيليها في اكياس التفريز

و بس انا باحب افرزها في اكياسي المفضله دي و لما احتاج منها باكسر قطعه من الكيس و اقفله علي الباقي و اللي اخرجه اسيبه 5 دقايق يفك حاجه بسيطه قبل ما اضيفها للشوربه دي كانت كميه كبيره فرزتها

ما شاء الله شكلها و لونها تحفه و دي اكله ملوخيه خارجه من التفريز شوفي لونها
منقول

0 التعليقات:

إرسال تعليق

مدونة ست مصرية

 
مدونة ست مصرية © 2010 | تعريب وتطوير : سما بلوجر | Designed by Blogger Hacks | Blogger Template by ColorizeTemplates