-
اتبعني
تابعني على تويتر
-
التدوينات RSS
اشترك في خدمة RSS
-
فيس بوك
انضم للمعجبين في FACEBOOK
اين انت .... » الرئيسية »
تدبير منزلى
» أفضل طريقة لتفريز الملوخية ويظل لونها أخضر
أفضل طريقة لتفريز الملوخية ويظل لونها أخضر
الخميس، 5 ديسمبر 2013
التسميات:
تدبير منزلى
بتغلي ميه في حله علي النار و لما تغلي تضيفي عليها معلقه كبييييره مليانه بيكربونات او البيكنج صودا ( من العطار زي اللي في الصوره غير البيكنج بودر ) حتلاقي الميه بتفور ضيفي الملوخيه و قلبيها تقليبتين حوالي نص دقيقه بالكتير انتي بس بتديها صدمه البيكربونات و الميه السخنه
طلعيها في مصفاه و افتحي عليها ميه الحنفيه و صفيها دقيقتين تلاته حتلاقيها نزلت ربع الحجم و لزجه ما تقلقيش و اضربيها في الكبه و شيليها في اكياس التفريز
و بس انا باحب افرزها في اكياسي المفضله دي و لما احتاج منها باكسر قطعه من الكيس و اقفله علي الباقي و اللي اخرجه اسيبه 5 دقايق يفك حاجه بسيطه قبل ما اضيفها للشوربه دي كانت كميه كبيره فرزتها
ما شاء الله شكلها و لونها تحفه و دي اكله ملوخيه خارجه من التفريز شوفي لونها
منقول
0 التعليقات:
إرسال تعليق