• احذروا من شامبوهات الاطفال ومعجون الاسنان
  • حركة هتخلى السمنة العادية تبقى بلدى بسهولة جدا وبالصور
  •  ازاى تعرفى تشتري لحمة وتطبخيها
  •  أخطاء يجب ان تحذريها في التعامل مع طفلك
  • كيكه النسكافيه من مطبخى بالصور

طريقة كنتاكى فرايد تشكن بالصور

الخميس، 21 أغسطس 2014 التسميات:


من ام براء كنتاكى تشكن فرايداى مقرمشه وتحدى


من ام براء كنتاكى تشكن فرايداى مقرمشه وتحدى

من ام براء كنتاكى تشكن فرايداى مقرمشه وتحدى


من ام براء كنتاكى تشكن فرايداى مقرمشه وتحدى


من ام براء كنتاكى تشكن فرايداى مقرمشه وتحدى

دجاج ابيض مقطع تمن قطع
معلقه كاتشاب - معلقة صلصه - معلقه بابريكا حارة وحلوة
ملح وفلفل اسمر وبهارات مشكة - ثوم بودر - بصل بودر - زعتر
كوب زبادى
عصير ليمونه - معلقتين خل


للتغطيه كوب دقيق وكيس فيجتار
بديل الفيجتار كيس مرقة دجاج فورى تخلطيه مع الدقيق
او تبهرى الدقيق ببهارات مشكلة



من ام براء كنتاكى تشكن فرايداى مقرمشه وتحدى


قبللها بيوم بجيب الفرخه وبقطعها تتمانيه واشققها كويس
واخط مقادير التتبيله وانقععها يها
لما تتتنقعع قبللها بيوم بتتغلل التتبيله فيها وتستوى بسرعة

من ام براء كنتاكى تشكن فرايداى مقرمشه وتحدى

وبجهز الدقيق مخلوط مع كيس فيجتار
فى طبق واسع وغويط

من ام براء كنتاكى تشكن فرايداى مقرمشه وتحدى

عشان شكل الخرشفه الى بيبقى على قطع الفراخ
تتاخدى قطععه الدجاج وتتفضلى تفركيها بايدك فى الدقيق


من ام براء كنتاكى تشكن فرايداى مقرمشه وتحدى

من ام براء كنتاكى تشكن فرايداى مقرمشه وتحدى



بيتتعمل عليه طبقه من بره ومن كتتر الفرك بيتكون قطع صغيرة من الدقيق
بتساعد عى عمل شكلل التغطية

من ام براء كنتاكى تشكن فرايداى مقرمشه وتحدى


وتكملى كل القطع وتجهزيهم


من ام براء كنتاكى تشكن فرايداى مقرمشه وتحدى

بسخن الزيتت كويس بس اوعوا يحموا قوى
لانه لما يحمى اول ما تحطى قطعه الفراخ هتحمر بسرعه بدون ما تستوى وهتتغمق وتتنشف
وفى فرق بين ان الفراخ تنشف وتقرمش
ملحوظة كمان لازم يتتقلى فى طاسه غويطه
او حلة

بعد ما تسخنوا الزيت كويس توطى النار ععلى الاخر وتبدئى تضيف قطع الدجاج
وتتغطى الحله

من ام براء كنتاكى تشكن فرايداى مقرمشه وتحدى

من ام براء كنتاكى تشكن فرايداى مقرمشه وتحدى

وفى خلال من سبع دقايق لععشرة هتتكون استوت وبلون حلو ودهبى
وقرمشه رهيبه

من ام براء كنتاكى تشكن فرايداى مقرمشه وتحدى

وعشان تحافظ على قرمشتها ومش تتطرى
تحضروا مصفى تحتها طبق بدل المناديل وبععد ما تتتصفى من الزيت تتنقل لطبق التقديم


وبالهنا والشفا


من ام براء كنتاكى تشكن فرايداى مقرمشه وتحدى

من ام براء كنتاكى تشكن فرايداى مقرمشه وتحدى


من ام براء كنتاكى تشكن فرايداى مقرمشه وتحدى


ملحوظة مهمه لازم تشققوا الفراخ كويس عشان التتبيله تتوغل فيها وتستوى كويس
وطعمها وهيه بتتيبله افضل بكتير غير لما تفكرى تسلقيها الاول
بتبقى كانها فراخ محمره



منقول من فتكات

0 التعليقات:

إرسال تعليق

مدونة ست مصرية

 
مدونة ست مصرية © 2010 | تعريب وتطوير : سما بلوجر | Designed by Blogger Hacks | Blogger Template by ColorizeTemplates