-
اتبعني
تابعني على تويتر
-
التدوينات RSS
اشترك في خدمة RSS
-
فيس بوك
انضم للمعجبين في FACEBOOK
اين انت .... » الرئيسية »
أطباق رئيسية
» طريقة خلى الفرخة للمبتدئات فى المطبخ
طريقة خلى الفرخة للمبتدئات فى المطبخ
الثلاثاء، 4 فبراير 2014
التسميات:
أطباق رئيسية
هنبتدي
خلي الصدر
اولا ديه سكينه لخلي اللحوم مش اي سكينه ماشي
ثانيا ده صدر كامل زي ماانتم شايفين بالزور بتاعه هنعمل ايه بقى
بصو اولا نخلي بالنا من ايدينا هنعمل ايه هندخل السكينة تحت الجلد مباشرة ونحاول نشيل الجلد لحد مانوصل للجناح والمفصل بالسكينه نقطعه وفي ف الدهر سلسلة هنشيليها بالسكينه براحه خالص ونشيلهم ع جمب وكده شكل الصدر لسه ف عظم ولازم نخليه خالص
بصو اهيه شكل السلسلة اللي بتبقى ف الدهر زي ماقولتلكم
بصو ف عظمة عند الكتف هتشليوها براحه خالص ومن غير عنف ماشي وهتطلع معاكم وبكده خلصنا الصدر ها في حاجة صعبة
ديه الكمية بتاعتي اللي خليتها
نقطة مهمة اوي
سعر كيلو الصدور بالعظم ارخص 12 جنية من سعر كيلو الصدور المخلية هتقولولي ماهي بيبقى فيها زور وجناح وبتوزن
للي بيوفرو بصو الزور والجناح ممكن تعملي بيهم اكله بتحوشيهم وتعملي بيهم اكلة محترمة او بتسلقي العظم بتاعك ولما يستوي بتاخدي قطع الفراخ اللي موجودة ف العظم وتعملي شاورما طبعا مش مصدقين وهتقولوا اصلا مبيبقاش فيها لحم كتير وانتي ياعبير كده بداتي تحوري واحور عليكم ليه الصورة تشهد اهيه
شايفين اللحم اللي طالع من العظم اد ايه ع فكرة انا كنت مشترية 2 كيلو صدور
خلي الصدر
اولا ديه سكينه لخلي اللحوم مش اي سكينه ماشي
ثانيا ده صدر كامل زي ماانتم شايفين بالزور بتاعه هنعمل ايه بقى
بصو اولا نخلي بالنا من ايدينا هنعمل ايه هندخل السكينة تحت الجلد مباشرة ونحاول نشيل الجلد لحد مانوصل للجناح والمفصل بالسكينه نقطعه وفي ف الدهر سلسلة هنشيليها بالسكينه براحه خالص ونشيلهم ع جمب وكده شكل الصدر لسه ف عظم ولازم نخليه خالص
بصو اهيه شكل السلسلة اللي بتبقى ف الدهر زي ماقولتلكم
بصو ف عظمة عند الكتف هتشليوها براحه خالص ومن غير عنف ماشي وهتطلع معاكم وبكده خلصنا الصدر ها في حاجة صعبة
ديه الكمية بتاعتي اللي خليتها
نقطة مهمة اوي
سعر كيلو الصدور بالعظم ارخص 12 جنية من سعر كيلو الصدور المخلية هتقولولي ماهي بيبقى فيها زور وجناح وبتوزن
للي بيوفرو بصو الزور والجناح ممكن تعملي بيهم اكله بتحوشيهم وتعملي بيهم اكلة محترمة او بتسلقي العظم بتاعك ولما يستوي بتاخدي قطع الفراخ اللي موجودة ف العظم وتعملي شاورما طبعا مش مصدقين وهتقولوا اصلا مبيبقاش فيها لحم كتير وانتي ياعبير كده بداتي تحوري واحور عليكم ليه الصورة تشهد اهيه
شايفين اللحم اللي طالع من العظم اد ايه ع فكرة انا كنت مشترية 2 كيلو صدور
طريقة خلي فرخة كاملة
كده خلصنا طريقة خلي الفراخ
الصدر والورك والفرخة الكاملة ويارب يكون الطريقة وضحت وسهلت معانا
الدرس اللي جاي ان شاء الله
اختيار الفاكهه والخضار وايه اللي ينفع تطبخية وايه اللي ينفع تخزينة
الصدر والورك والفرخة الكاملة ويارب يكون الطريقة وضحت وسهلت معانا
الدرس اللي جاي ان شاء الله
اختيار الفاكهه والخضار وايه اللي ينفع تطبخية وايه اللي ينفع تخزينة
منقول من فتكات
0 التعليقات:
إرسال تعليق