-
اتبعني
تابعني على تويتر
-
التدوينات RSS
اشترك في خدمة RSS
-
فيس بوك
انضم للمعجبين في FACEBOOK
اين انت .... » الرئيسية »
تدبير منزلى
» طريقتى فى تفريز أكل الاسبوع الجاهز على التسوية بالصور
طريقتى فى تفريز أكل الاسبوع الجاهز على التسوية بالصور
الأحد، 15 سبتمبر 2013
التسميات:
تدبير منزلى
الصنف الثاني
صينية الفراخ في الفرن
بغسل الفرخة كويس اووي
واتبلها وادخلها الفريزير وتطلع علي التسوية مباشرة
الصنف الثالث
صينية السمك ومعاها سمك مقلي
جبت السمك وغسلته نضفته كويس
وتبلته وقسمته جزءين جزء قلي
والجزء التاني هعمله صينية
وبكدة هطلعهم عالطول الصينية تدخل الفرن وهقلي السمك واعمل الرز وخلاص
الصينية طريقتها بسيطة جدااا
بقطع الخضار في الصينية بصل وفلفل وطماطم وجزر
وارص السمك المتبل وفوقيه طبقة تانية خضار واحط التوابل ملح وفلفل وكمون
وفصين توم
وده شكلها النهائي
واشيلها كدة في الفريزير
واول مطلعها بعصر عليها ليمون واحط شوية زيت وربع فنجان مية وتدخل الفرن
الصنف الرابع الحمام المحشي
بحشية واطلعه اسلقة واعمل جنبة ملوخية وسلطة وخلاص
ودي طريقة حشو الحمام
بغسل الحمام كويس
بقطع كبد وقوانص عندي في الفريزير قطع صغيرة
بقطع بصلة واسيبها تحمر شوية في زيت زرة
واضيف عليها الكبد والقوانص
واسيبها لحد ملونها يغمق وكل شوية اقلبها
اضيف الرز المغسول وملقة صلصة وواحدة فلفلة خضرا وده اختياري والتوابل وربع فنجان مية
واخلي الرز نص سوا عشان هيكمل تسويته مع الحمام
ده شكل الرز الحشي بيه الحمام
.
وهنا حشيته خلاص وبدأت ادخله الفريزير خرجته اصوره وارجعه تاني مكانة اصلي كنت نسيت
الصنف الخامس
السمبوسة باللحمة
ودي بعمل جنبها بطاطس محمرة وسلطة
وبعمل العجينة بطريقة الشيف لطيفة بصراحة نتيجتها روووعة
وبعصج اللحمة واحشي العجينة وبس كدة
مطلعلكم الست وتعباها من الفريزير عشان اصورهلكم
منقول من فتكات
0 التعليقات:
إرسال تعليق