-
اتبعني
تابعني على تويتر
-
التدوينات RSS
اشترك في خدمة RSS
-
فيس بوك
انضم للمعجبين في FACEBOOK
اين انت .... » الرئيسية »
أطباق رئيسية
» مكرونة بشاميل من مطبخر خطوة خطوة وبالصور الكتير
مكرونة بشاميل من مطبخر خطوة خطوة وبالصور الكتير
الأحد، 29 سبتمبر 2013
التسميات:
أطباق رئيسية
الطريقة:
بسلق المكرونه فى مايه وزيت وملح
بعصج اللحمه شوية زيت وبصل مفروم وانزل باللحمه وبحطلها كوب عصير طماطم وملح وفلفل واسيبها تستوى
انا بستخدم بشاميل جاهز لانى بحس بجد انه اخف جدا جدا من البيتى
ممكن تعمليها بالبشاميل البيتى حسب ما تحبى
بدوب الاكياس مع اللبن
فى اكياس بتحتاج لكل كيس نصف لتر وفى اكياس بتحتاج لتر كامل
حسب اللى بتستخدميه طبعا
ده سماكه البشاميل بتاعى
ادى المكرونه والبشاميل والعصاج
صينيتى
بحط شوية بشاميل تحت
وبعدين مكرونه مع معلقتين بشاميل
وبعدين العصا
وباقى المكرونة وابدأ احط البشاميل كله
بالشكل ده واحط زبده فوق الوش بتدى لون جميل
وممكن تبشرى جبنه رومى او تحطى اى نوع جبنه بتحبيه
حسب المتوفر عندك
وده لونها بعد ما دخلتها الفرن قعدت ساعه تقريبا
منقول
0 التعليقات:
إرسال تعليق