• احذروا من شامبوهات الاطفال ومعجون الاسنان
  • حركة هتخلى السمنة العادية تبقى بلدى بسهولة جدا وبالصور
  •  ازاى تعرفى تشتري لحمة وتطبخيها
  •  أخطاء يجب ان تحذريها في التعامل مع طفلك
  • كيكه النسكافيه من مطبخى بالصور

فراخ وأرز فى الاكياس الحرارية بطريقة جديدة

الأربعاء، 2 أكتوبر 2013 التسميات:
المكونات
فرخة مقطعة 8 قطع
رز والكمية حسب الرغبة
بصلتين كبار
ملح وفلفل

احط البصل مع حتة سمنة يتحمرر

هم خمس دقايق لحمد مالون البصلة يتغير
 
 
هنزل بالرز واحط ملح وفلفل واشوحه حوالي عشر دقايق كده واقلب كويس
 
بقيت البصل هتبل بيه الفرخه كويس مع الملح والفلفل وممكن حسب الرغبه احط معاهم فص توم مفروم




دى الاكياس اللى بستخدمها


حطيت الكيس في القالب الي هدخله فيه الفرن وتحت الكيس وحطيت الفراخ وبعدين الرز وقفلت الكيس كويس وقلبته في بعضه علشان يخلطو مع بعض او ممكن تخلطيهم في قالب الاول وتحطيهم في الكيس

 
 
 
اتاكدت ان الكيس مقفول كويس بالشريطة الي بتبقي مع الاكياس علشان الاكل مش يقع وحطيت مية سخنة تحت الكيس حوالي تلت القالب ونغزت الكيس بالسكينة لازم علشان مش يفرقع مني ونزلت في الفتحات برده مية سخنة حوالي نص كوب

 

 
غطيت القالب وحطيته علي الصاجه في الفرن علي 200 وبعد ربع ساعه اوطي علي 180

 


واستوت بعد حوالي ساعه وممكن لحد ساعه ونص ونزلتها في قالب وحمرت الفراخ وده شكلها النهاءي وطعمها خرافه

منقول

0 التعليقات:

إرسال تعليق

مدونة ست مصرية

 
مدونة ست مصرية © 2010 | تعريب وتطوير : سما بلوجر | Designed by Blogger Hacks | Blogger Template by ColorizeTemplates