-
اتبعني
تابعني على تويتر
-
التدوينات RSS
اشترك في خدمة RSS
-
فيس بوك
انضم للمعجبين في FACEBOOK
اين انت .... » الرئيسية »
أطباق رئيسية
» فراخ وأرز فى الاكياس الحرارية بطريقة جديدة
فراخ وأرز فى الاكياس الحرارية بطريقة جديدة
الأربعاء، 2 أكتوبر 2013
التسميات:
أطباق رئيسية
المكونات
فرخة مقطعة 8 قطع
رز والكمية حسب الرغبة
بصلتين كبار
ملح وفلفل
فرخة مقطعة 8 قطع
رز والكمية حسب الرغبة
بصلتين كبار
ملح وفلفل
احط البصل مع حتة سمنة يتحمرر
هم خمس دقايق لحمد مالون البصلة يتغير
هنزل بالرز واحط ملح وفلفل واشوحه حوالي عشر دقايق كده واقلب كويس
بقيت البصل هتبل بيه الفرخه كويس مع الملح والفلفل وممكن حسب الرغبه احط معاهم فص توم مفروم
دى الاكياس اللى بستخدمها
حطيت
الكيس في القالب الي هدخله فيه الفرن وتحت الكيس وحطيت الفراخ وبعدين الرز
وقفلت الكيس كويس وقلبته في بعضه علشان يخلطو مع بعض او ممكن تخلطيهم في
قالب الاول وتحطيهم في الكيس
اتاكدت ان الكيس مقفول كويس بالشريطة الي بتبقي مع الاكياس علشان الاكل مش يقع وحطيت مية سخنة تحت الكيس حوالي تلت القالب ونغزت الكيس بالسكينة لازم علشان مش يفرقع مني ونزلت في الفتحات برده مية سخنة حوالي نص كوب
غطيت القالب وحطيته علي الصاجه في الفرن علي 200 وبعد ربع ساعه اوطي علي 180
واستوت بعد حوالي ساعه وممكن لحد ساعه ونص ونزلتها في قالب وحمرت الفراخ وده شكلها النهاءي وطعمها خرافه
منقول
0 التعليقات:
إرسال تعليق