-
اتبعني
تابعني على تويتر
-
التدوينات RSS
اشترك في خدمة RSS
-
فيس بوك
انضم للمعجبين في FACEBOOK
اين انت .... » الرئيسية »
أطباق رئيسية
» سمان محشي بالتفصيل الممل
سمان محشي بالتفصيل الممل
الخميس، 12 يونيو 2014
التسميات:
أطباق رئيسية
وصفتي اليوم هي {سمااان محشي}
المقاااادير :
سمان
3 بصلة مقطعة صغير في الكبة
ملح - فلفل -كمون
2 معلقة سمن بلدي
مستكة - حبهاااان - ورق لورا
3 بصلة مقطعة صغير في الكبة
ملح - فلفل -كمون
2 معلقة سمن بلدي
مستكة - حبهاااان - ورق لورا
1- ننظف السمان جيدا ويغسل ثم ارش عليه ملح وليمون وخل ويترك قليلا ثم يغسل
وبكده يكون اخد شااااور وسنفرة
وبكده يكون اخد شااااور وسنفرة
انا عموما الفراخ والسمان واي طيور لازم اعمل كده قبل ما افرزها
2- تحضير الحشو نضع في طاسة البصل و ملح وفلفل وكمون وكبد وقوانص السمان ومعلقتين زيت ذرة عليهم ونقلبهم علي النار 5 دقايق حتي يصبح شكلهم هكذا
3- نحشي السماان نقفله من فوق بادخال الرقبة للداااخل
ثم نحشيه بالبصل ويقفل بأعواد خلة ويتبل السمان ايضا بالبصل
4- نشوح السمان في معلقتين سمن بلدي ومستكة وحبهاااان وورق لورا ديه طريقتي في طبخ اي طيور
لازم اشوحها الاول
لازم اشوحها الاول
5- نغطيه بالماء ويترك ليستوي تقريبا ساااعة
ثم نضع الملح في اناء السوي
ثم نضع الملح في اناء السوي
6- يحمر في زيت ذرة او سمنة بلدي وممكن يشوي في الفرن
ويعطى نتيجة افضل تحت الشواية
ام شهد وهيما
فتكات
0 التعليقات:
إرسال تعليق