-
اتبعني
تابعني على تويتر
-
التدوينات RSS
اشترك في خدمة RSS
-
فيس بوك
انضم للمعجبين في FACEBOOK
اين انت .... » الرئيسية »
شوربات وسلطات ومقبلات
» طريقة عمل القمر الدين بالتفصيل
طريقة عمل القمر الدين بالتفصيل
الأربعاء، 25 يونيو 2014
التسميات:
شوربات وسلطات ومقبلات
المقادير:
====
لفة قمر الدين اللى وزنها تقريبا نصف كيلو - أربع أكواب ماء - ربع كوب سكر - ملعقة كبيرة ماء ورد “مورد” - صنوبر منقوع قبلها بساعة لو متوفر - نعناع أخضر للتزيين
التحضير:
====
- قطعى عجينة قمر الدين قطع صغيرة وانقعيه فى نصف مقدار الماء (كوبين) وسيبيه فى الثلاجة بالليل.
- فى حلة صغيرة سخنى باقى الماء (كوبين) مع نصف كوب السكر مع التقليب المستمر لغاية ما يدوب السكر تماما.
- فى الخلاط حطى قمر الدين المنقوع مع الماء بالسكر واضربيهم كويس لغاية ما العصير يتجانس.
- ضيفى ماء الورد فى الآخر وعند التقديم ضيفى الصنوبر المنقوع لو متوفر والنعناع للتزيين وبألف هنا وشفا على قلوبكم
--------------
0 التعليقات:
إرسال تعليق