• احذروا من شامبوهات الاطفال ومعجون الاسنان
  • حركة هتخلى السمنة العادية تبقى بلدى بسهولة جدا وبالصور
  •  ازاى تعرفى تشتري لحمة وتطبخيها
  •  أخطاء يجب ان تحذريها في التعامل مع طفلك
  • كيكه النسكافيه من مطبخى بالصور

جهزى اكلك لرمضان من دلوقتى

الجمعة، 13 يونيو 2014 التسميات:
 الموضوع منقول من فتكات


فكرة حلوة لحفظ اكياس لحفظ الخضار فى الفريزر




وكمان لحفظ اي اكياس في دولاب المطبخ
يعني باقي كيس مكرونة
او سكر او غيره


الفكرة سهههههههلة

الادوات

مكواة



قطعة فويل ( ورق القصدير )
وبس



عند طرف الكيس الي عاوزة تقفليه حطي ورقة الفويل
وشغلي المكواة على درجة متوسطة

و مري بيها على قطعة الفويل على طرف الكيس

هايتقفل الكيس بمنتهى السهووووووووووووولة




وممكن تعملي كميات كبييييييييرة من الاكياس في دقيقة واحدة

لان مجرد ما بتمري بالمكواة الكيس بيتقفل في فيمتو ثانية

وعلى فكرة ممكن كمان نستخدم مكواة بيبي ليس
بتاعة الشعر




استاهل ايه على الفكرة

الحصـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرية

دي


لســــــــــــــــــــــــة
اتفضلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــي
للمزيد يمكنك قراءة


طرق حفظ الخضروات للشيف شربيني






تجهيزات كتييييييييييييير لشهر الخيــــــــــــــــــــــــــر
جمعتها من تجهيزات احلى الفتوكات
دي صورهم وده مجهودهم
ربنا يجازيهم كل خير ويكتبه في ميزان حسناتهم يارب

افكار للتفريز وكلها بالصور

ممكن نفرزن ايه
ويساعدنا ويوفرلنا الوقت


الجزر يبشر او يتقطع مكعبات
للشوربات او الكبسة
ويحفظ في الفريزر
ولما يطلع نستخدمه وهو مجمد قبل ما يفك




البصل
ممكن نفرم كمية في الكبة و نشوحها في الزبدة .... صحي عن انك تفرزنيه وهو ني
وبعدين نفردها - نبططها - في كيس من اكياس التلاجة
ونفرزنها
وكل مرة نحتاج فيها نكسر جزء منها ونستخدمه



التوم المفروم الناعم
يتفصص التوم وفي الكبة مع ربع كوب زيت وقليل من الملح
يفرم نااااااعم
وزي ما عملنا مع البصل نفرده في كيس التلاجة
وعلى الفريزر هيوفر لنا وقت كتير




ودي تتبيلة السمك والمخللات جميييييييييلة وبتوفر وقت كبير جدا
وكمان مش بتتغير في الطعم
توم وفلفل وكسبرة وفلفل اخضر حامي وكمون وشطة وملح
يطحن في الكبة و نحتفظ بيه في الفريزر




وده موضوع كمان عن تفريزت رمضان

 

خلصت تجهيزات وتفريزات رمضان بالصور

صوص البيتزا
وممكن نحتفظ بيه في علب صغيرة
وكل علبة تكفي مثلا 2 او 3 من البيتزات





تسبيكة المحشي
ودي بتعمليها عااااااادي جدا
بصل يتشوح وبعدها عصير الطماطم والصالصة ولما تتسبك وتبرد خالص
نحفظها في الفريزر
ونطلعها تفك بسيط ونضيف لها الخضرة والرز
وبتكون جمييييييييييييلة جدا وبتوفر وقت جدا جدا






ودي جميلة وبتوفر في الوقت جدا جدا
انك تحشي القطايف
وعلى الفريزر
والشطارة كمان انك تكوني مجهزة الشربات عندك في باب التلاجة
مجرد تطلعي تقلي وتنزلي في الشربات الجاهز
وفي دقايق تكون احلى قطايف جاهزة وتفرحي اسرتك وتوفري وقتك للعبادة






ممكن كمان تفريز الكفتة او البانية
ولما يطلع من الفريزر يتقلي على طول بدون ما يفك



 

للمزيد يمكنك زيارة:

تفريز البسلة بالصور

 

أفضل طريقة لتفريز الملوخية ويظل لونها أخضر

0 التعليقات:

إرسال تعليق

مدونة ست مصرية

 
مدونة ست مصرية © 2010 | تعريب وتطوير : سما بلوجر | Designed by Blogger Hacks | Blogger Template by ColorizeTemplates