-
اتبعني
تابعني على تويتر
-
التدوينات RSS
اشترك في خدمة RSS
-
فيس بوك
انضم للمعجبين في FACEBOOK
اين انت .... » الرئيسية »
أطباق رئيسية
» أسرار البشاميل الناجح بكل تكاته
أسرار البشاميل الناجح بكل تكاته
الثلاثاء، 17 يونيو 2014
التسميات:
أطباق رئيسية
للبشاميل عشر اسرار تعرفي عليها
عشان الذ بشاميل من ايدك الحلوه جربى معايا الافكار ديه
السر الاول
وانتي بتحمري الدقيق في الزبدة ضيفي ربع ملعقة قرفة مطحونة وشوفي ازاي هاتفرق في الطعم
السر الثاني
ركزى بقى فى النقطه ديه عشان البشاميل ميكلكعش منك ... سيبى الدقيق اللى حمرتيه يبرد شويه قبل ما تضيفى اللبن
السر الثالث
خلي اللبن يكون دافي وانتي بتضيفيه للدقيق مع الخفق لحد ما يدوب القيق فى اللبن و ميبقاش فيه و لا كلكوعه و بعدين حطيه على النار و افضلى قلبى فيه لحد ما يديكى القوام اللى انتى عاوزاه
او
لو عملتيه بالطريقه التانيه ببيض يعنى
يبقي اللبن بارد والدقيق بارد وتقلبي كويس وتحطيه علي النار بس بتحطي الدقيق تدريجيا ياقمر
السر الرابع
والبشاميل لسة بيتعمل على النار ضيفي عليه 3 معالق قشطة او كريمه لباني وشوفي الطعم الخيالي
السر الخامس
لو عاوزة الباشميل يكون له نكهة مميزة ابشري قطعة جبن رومي اوشيدر وضيفيها على الباشميل وهو بيستوي
السر السادس
ضيفي ربع ملقعة صغيرة بيكنج بودر على البشاميل تخليه هش وناجح جدا
السر السابع
افضل انك تستخدمي فلفل أبيض بدل الفلفل الاسود لو هاتضيفي ليه بيض حيخلي فيه نكهه مميزه
السر الثامن
اذا حسيتي انه خفيف معاكي دوبي معلقة نشا في ملعقيتن لبن وضيفيها عليه لحد ما توصلي للقوام المطلوب
السر التاسع
اللبن الي هاتضيفيه للبشاميل اغلي معاه عود قرفة وعود قرنفل وحبهان وقطع جزز وكرفس واتركيه يدفى وبعدين استخدميه للبشاميل
السر العاشر
علي وش البشاميل ضروري حطي قشطه او كريمه لباني لطعم بياخد العقل
جربى و ادعيللللى
عشان الذ بشاميل من ايدك الحلوه جربى معايا الافكار ديه
السر الاول
وانتي بتحمري الدقيق في الزبدة ضيفي ربع ملعقة قرفة مطحونة وشوفي ازاي هاتفرق في الطعم
السر الثاني
ركزى بقى فى النقطه ديه عشان البشاميل ميكلكعش منك ... سيبى الدقيق اللى حمرتيه يبرد شويه قبل ما تضيفى اللبن
السر الثالث
خلي اللبن يكون دافي وانتي بتضيفيه للدقيق مع الخفق لحد ما يدوب القيق فى اللبن و ميبقاش فيه و لا كلكوعه و بعدين حطيه على النار و افضلى قلبى فيه لحد ما يديكى القوام اللى انتى عاوزاه
او
لو عملتيه بالطريقه التانيه ببيض يعنى
يبقي اللبن بارد والدقيق بارد وتقلبي كويس وتحطيه علي النار بس بتحطي الدقيق تدريجيا ياقمر
السر الرابع
والبشاميل لسة بيتعمل على النار ضيفي عليه 3 معالق قشطة او كريمه لباني وشوفي الطعم الخيالي
السر الخامس
لو عاوزة الباشميل يكون له نكهة مميزة ابشري قطعة جبن رومي اوشيدر وضيفيها على الباشميل وهو بيستوي
السر السادس
ضيفي ربع ملقعة صغيرة بيكنج بودر على البشاميل تخليه هش وناجح جدا
السر السابع
افضل انك تستخدمي فلفل أبيض بدل الفلفل الاسود لو هاتضيفي ليه بيض حيخلي فيه نكهه مميزه
السر الثامن
اذا حسيتي انه خفيف معاكي دوبي معلقة نشا في ملعقيتن لبن وضيفيها عليه لحد ما توصلي للقوام المطلوب
السر التاسع
اللبن الي هاتضيفيه للبشاميل اغلي معاه عود قرفة وعود قرنفل وحبهان وقطع جزز وكرفس واتركيه يدفى وبعدين استخدميه للبشاميل
السر العاشر
علي وش البشاميل ضروري حطي قشطه او كريمه لباني لطعم بياخد العقل
جربى و ادعيللللى
0 التعليقات:
إرسال تعليق