• احذروا من شامبوهات الاطفال ومعجون الاسنان
  • حركة هتخلى السمنة العادية تبقى بلدى بسهولة جدا وبالصور
  •  ازاى تعرفى تشتري لحمة وتطبخيها
  •  أخطاء يجب ان تحذريها في التعامل مع طفلك
  • كيكه النسكافيه من مطبخى بالصور

سويسرول مالح ببواقي الفينو البايت

الأربعاء، 7 يناير 2015 التسميات:
 


المقادير:

فينو متبقي عندك بعد ما بيبات القشره البني بتاعته أو الوش بتنشف حبه وبتبقى سهل تتشال شيليها منه 
2/1كوب قشطة 
ملعقة بيكنج بودر
2ملعقة دقيق
3بيضات 
ملح وفلفل حسب الرغبه
جبنة مبشورة شيدر او رومى

الحشو: 

فراخ قطع صغيرة +اى نوع خضار+بصل+بقدونس +جبنه كريمي



الطريقة: - 

حنضع الخبز مع باقى المكونات فى الخلاط ونخلطهم جيدا حتى يصبح سائل بس تقيل شويه
- نجهز صينية مستطيلة جوانبها غير مرتفعة وندهنها زيت ونضع عليها ورق زبدة وندهنها بالزيت 
- نصب الخليط فى الصينية ونساويه و ندخله فى الفرن فى حرارة متوسطة لمدة 15-20 دقيقة يعنى حتى يصبح لونه ذهبى 
-نتركه ليبرد قليلا ولا ننزعه من الصينية الان حتى نجهز الحشو 
وهو : نضع البصل فى الزيت حتى يصفر ثم نضيف الدجاج ثم الخضروات مثل جزر كوسة اوتكتفى بالدجاج ونضع التوابل التى ترغبين فيها اوممكن يكون الحشو شاورمة دجاج او لحمة مفرومة وممكن تنوعي في الحشوات براحتك بسطرمه سجق أو حتى جبنه وسلطه أو تونه وممكن بالبيض المسلوق ابدعي وغيري فيه كل مره
-الخطوه دي مهمه علشان السويسرول يمسك معاكي في اللف حندهن السويسرول بالجبنه الكريمي قبل وضع الحشو
- ثم نضع الحشو على طرف الصينية ونحاول نلف السويسرول عليه ممسكين بورق الزبدة ونلف الرول لاخره ويكون ورق الزبدة ملفوف عليه ونقفل الورقة من الجانبين باحكام شديد ونضعها فى الثلاجة لمدة 4ساعات عند التقديم يفك ورق الزبدة ويقطع الرول وهايكون شكله شهي ويفتح النفس وخصوصا للاطفال كمان هاتحبه
وبألف هنا





منقول

0 التعليقات:

إرسال تعليق

مدونة ست مصرية

 
مدونة ست مصرية © 2010 | تعريب وتطوير : سما بلوجر | Designed by Blogger Hacks | Blogger Template by ColorizeTemplates