-
اتبعني
تابعني على تويتر
-
التدوينات RSS
اشترك في خدمة RSS
-
فيس بوك
انضم للمعجبين في FACEBOOK
اين انت .... » الرئيسية »
حلويات ومعجنات
» طريقة عمل التراميسو
طريقة عمل التراميسو
الخميس، 24 أكتوبر 2013
التسميات:
حلويات ومعجنات
المقادير:
علبة جبن مثلثات اي نوع
1 كيس كريم شانتيه
1 فانيليا
2 كوب لبن ساقع
نسكافية
كاكاو "نسكويك"
تونكز علي حسب الكمية
الطريقة:
بتخلطي الكريم شانتيه علي الجبن المثلثات وكيس الفانيليا وكوباية ونص لبن وتضربيه بالمضرب من 3 ل 4 دقايق لحد مايتماسك
بتاخدي نص الكوباية اللبن الباقية وتدوبي فيه النسكافية
بتجيبي كاس او صينية تحطي فيه حبه من الخليط وتبلي التونكز ف اللبن بالنسكافية وتحطيه علي حبه الخليط وفوقيه حبه كمان وهكذا... لحد ماتخلصي الطبقات
بترشي ف اﻻخر نسكويك ع الوش وتدخلية التلاجة يجمد شوية وتطلعية بالهنا والشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق