-
اتبعني
تابعني على تويتر
-
التدوينات RSS
اشترك في خدمة RSS
-
فيس بوك
انضم للمعجبين في FACEBOOK
اين انت .... » الرئيسية »
شوربات وسلطات ومقبلات
» مربى الفراولة بالتفصيل الممل
مربى الفراولة بالتفصيل الممل
الأربعاء، 23 أكتوبر 2013
التسميات:
شوربات وسلطات ومقبلات
الطريقةكيلو فراولة سليمة ونغسلها كويس
نقطعها حسب الرغبة وممكن نفرمها
نضع عليها نصف كيلو سكر
(2 مج ونصف)
نتركها برة الثلاجة 4-5 ساعات
حتنزل عصيرها
فنضعها على نار هادية
حوالى نصف ساعة
من وقت ما تبدا بالغلياننقلب من حين لآخرومنشلش الريم لانه سكر
ولو شلناه حنقص كمية السكر
وهو بيدوب فى المربى لوحده
ودى صورتها بعد ما استوت
- نضيف عصير الليمون ونقلب لمدة3 دقائق
ونطفى النار
لا نتركه أكثر من ذلك علشان ما يسكرش
- نختبر المربى بوضع طبق صغير قى الثلاجة
لمدة 1/4 ساعة ونشوف قوامهم لو
مش مناسب نغليها كمان 5 دقائق فقط
ملحوظة:
- المربى وهى سخنة بتكون سايلة
مش بقوامها الطبيعى علشان كدى
لازم الاختبار السابق
تعبأ فى مرطبانات وتوضع فى الثلاجة
لمدة 1/4 ساعة ونشوف قوامهم لو
مش مناسب نغليها كمان 5 دقائق فقط
ملحوظة:
- المربى وهى سخنة بتكون سايلة
مش بقوامها الطبيعى علشان كدى
لازم الاختبار السابق
تعبأ فى مرطبانات وتوضع فى الثلاجة
منقول
0 التعليقات:
إرسال تعليق