• احذروا من شامبوهات الاطفال ومعجون الاسنان
  • حركة هتخلى السمنة العادية تبقى بلدى بسهولة جدا وبالصور
  •  ازاى تعرفى تشتري لحمة وتطبخيها
  •  أخطاء يجب ان تحذريها في التعامل مع طفلك
  • كيكه النسكافيه من مطبخى بالصور

مربى الفراولة بالتفصيل الممل

الأربعاء، 23 أكتوبر 2013 التسميات:
مربى الفراولة من مطبخ سالى عيد
الطريقةكيلو فراولة سليمة ونغسلها كويس
نقطعها حسب الرغبة وممكن نفرمها

مربى الفراولة من مطبخ سالى عيد
نضع عليها نصف كيلو سكر
(2 مج ونصف)
نتركها برة الثلاجة 4-5 ساعات
مربى الفراولة من مطبخ سالى عيد
حتنزل عصيرها
مربى الفراولة من مطبخ سالى عيد
فنضعها على نار هادية
حوالى نصف ساعة
من وقت ما تبدا بالغليان
نقلب من حين لآخرومنشلش الريم لانه سكر
ولو شلناه حنقص كمية السكر
وهو بيدوب فى المربى لوحده

ودى صورتها بعد ما استوت

مربى الفراولة من مطبخ سالى عيد
- نضيف عصير الليمون ونقلب لمدة3 دقائق
ونطفى النار

لا نتركه أكثر من ذلك علشان ما يسكرش

- نختبر المربى بوضع طبق صغير قى الثلاجة
لمدة 1/4 ساعة ونشوف قوامهم لو
مش مناسب نغليها كمان 5 دقائق فقط
ملحوظة:
- المربى وهى سخنة بتكون سايلة
مش بقوامها الطبيعى علشان كدى
لازم الاختبار السابق

تعبأ فى مرطبانات وتوضع فى الثلاجة

منقولمربى الفراولة من مطبخ سالى عيد

0 التعليقات:

إرسال تعليق

مدونة ست مصرية

 
مدونة ست مصرية © 2010 | تعريب وتطوير : سما بلوجر | Designed by Blogger Hacks | Blogger Template by ColorizeTemplates