-
اتبعني
تابعني على تويتر
-
التدوينات RSS
اشترك في خدمة RSS
-
فيس بوك
انضم للمعجبين في FACEBOOK
اين انت .... » الرئيسية »
شوربات وسلطات ومقبلات
» مكرونة بالتونة والجزر
مكرونة بالتونة والجزر
الأربعاء، 23 أكتوبر 2013
التسميات:
شوربات وسلطات ومقبلات
كيس مكرونه اى نوع تحبى
انا عملت اسبجتى
2 جزرة
2 علبه تونه او تونه بيتى كنت كتبت الطريقه بتعتها من قبل
وطبعا طعمها رائع
و6 حبات طماطم مضروبين ضرب مبرح
وبصله كبير جدا او 2 وسط
الطريقه
اسلقى المكرونه
وتعالى للصلصه خرطى البصل وعلى النار ومعا زيت
ولما يبقه لونه كستنائى انزلى عليه بطماطم
ولما تتسبك
حطى رشه فلفل اسمر ورشه كمون ورشه بهار
وملح طبعا
وانزلى بتونه عليها
وراها
وانزلى عليها بالجزر والمكرونه مع بعض
لو بتحبى المكرونه مقلبه على الصوص على النار
وهتكون كدة
دة بدون تقليب
لالالالا
دى الشطه لزوم فتح الشهيه ونرجع نقول بناكل كتير
دة الطبق اهو بلاش نستعجل
ودى طبق المكرونه بالخلطه على بعضها
منقول
0 التعليقات:
إرسال تعليق