-
اتبعني
تابعني على تويتر
-
التدوينات RSS
اشترك في خدمة RSS
-
فيس بوك
انضم للمعجبين في FACEBOOK
اين انت .... » الرئيسية »
أطباق رئيسية
» طريقة الفراخ المندى بالصور وبالتفصيل
طريقة الفراخ المندى بالصور وبالتفصيل
السبت، 18 يناير 2014
التسميات:
أطباق رئيسية
الفراخ المندي من مطبخ
Basma Gomaa

جبت بصل وتوم صحيح وطماطم وفلفل والتوابل بقي زعتر وكاري وورق لورا فلفل اسمر ملح

وطبعا لقبت الخليط كويس اووووي واهم حاجه يكون حادق شويه

بعد تقليب الخليط حطيت ملعقه ونص كاتشب

جبت الفرخه وغزيط صدرها اربع فتحات

وحشيتها كويس تحت الجلد كويس مووووت اهم حاجه صح تكون الحله شاورها اوبتدخل الفرن من غير ايد عشان مش تتحرق

غطيتها مش حطيت ولا نقطه ميه محدش يحط ميه يا جماعه هي هتنزل كتير شوربه الميه هتخليها وحشه موووت

ودخلتها الفرن علي اعلي درجه لو مستعجله عادي لمده ساعه ونص كدا لو لاقيها استوت خلاص صفي الشوربه وخليها تاخد لون تتحمر من غير غطا

ده الشكل النهائي

0 التعليقات:
إرسال تعليق