-
اتبعني
تابعني على تويتر
-
التدوينات RSS
اشترك في خدمة RSS
-
فيس بوك
انضم للمعجبين في FACEBOOK
اين انت .... » الرئيسية »
أطباق رئيسية
» طريقة الفراخ المندى بالصور وبالتفصيل
طريقة الفراخ المندى بالصور وبالتفصيل
السبت، 18 يناير 2014
التسميات:
أطباق رئيسية
الفراخ المندي من مطبخ
Basma Gomaa
جبت بصل وتوم صحيح وطماطم وفلفل والتوابل بقي زعتر وكاري وورق لورا فلفل اسمر ملح
وطبعا لقبت الخليط كويس اووووي واهم حاجه يكون حادق شويه
بعد تقليب الخليط حطيت ملعقه ونص كاتشب
جبت الفرخه وغزيط صدرها اربع فتحات
وحشيتها كويس تحت الجلد كويس مووووت اهم حاجه صح تكون الحله شاورها اوبتدخل الفرن من غير ايد عشان مش تتحرق
غطيتها مش حطيت ولا نقطه ميه محدش يحط ميه يا جماعه هي هتنزل كتير شوربه الميه هتخليها وحشه موووت
ودخلتها الفرن علي اعلي درجه لو مستعجله عادي لمده ساعه ونص كدا لو لاقيها استوت خلاص صفي الشوربه وخليها تاخد لون تتحمر من غير غطا
ده الشكل النهائي
0 التعليقات:
إرسال تعليق