-
اتبعني
تابعني على تويتر
-
التدوينات RSS
اشترك في خدمة RSS
-
فيس بوك
انضم للمعجبين في FACEBOOK
اين انت .... » الرئيسية »
أطباق رئيسية
» رز ريزو وفراخ زى كنتاكى بالظبط
رز ريزو وفراخ زى كنتاكى بالظبط
السبت، 18 يناير 2014
التسميات:
أطباق رئيسية
رز ريززو تحفه مع فراخ بانيه وكول سلوو
من مطبخ
ستات بيوت قدها وقدود
Lemo Karim
نيجى بقه لمقادير الريزووووو والله اقرب مايكون لكنتاكى جربو وهتدعولى
المقادير :
2.50 كوب رز مصرى
ربع صويا صوص غامق
ربع كوب كاتشب
نحط معلقه سمن وشويه زيت وننزل بالبصل وعلى طول باقى المقادير
هنا حطيت الميه والمرقه والتوم قطع صغيره
هنا حطيت الصويا صوص والكاتشب والرز واول متغلى نوطى عليه ونحط الشياطه تحت الحله ومتضفيش ملح غير لو احتاج
دا شكل الدقيق عليه التوابل وبعدين نقلبهم مع بعض
هنا الفراخ متبله فى ميه بصل وتوم بودر وجنزبيل بودر وفلفل اسود وملح وليمون وبابريكا وكارى وماء مثلج وخلطه القلى : عباره عن كوب دقيق معلقه جنزبيل مطحون ومعلقه توم بودر وبصل بودر و معلقه بابريكا ونص كيس مبودر وملح وفلفل اسود وشطه حمرا (معلقه التوابل لو معلقه الشاى نص معلقه ) الفراخ نص ك بانيه
هنا نبدر الفراخ دقيق وننزل بيها فى الميه المتلجه ونرجع نبدرها تانى ونرجع نلكها ميه ودقيق
سخن زيت غزير ونسخنه اوووووووى وننزل بالفراخ
وبالهنا والشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق