-
اتبعني
تابعني على تويتر
-
التدوينات RSS
اشترك في خدمة RSS
-
فيس بوك
انضم للمعجبين في FACEBOOK
اين انت .... » الرئيسية »
تورتات وجاتوهات
» اعملى كيكة اسفنجية هشة بالسفن أب
اعملى كيكة اسفنجية هشة بالسفن أب
الخميس، 24 أبريل 2014
التسميات:
تورتات وجاتوهات
* 4 بيضات
* 1 كوب سفن اب
* 3\4 كوب زيت
* كوب ونص سكر
* ملعقة طعام بيكنج باودر
* فانيليا
الطريقة
وبعدها نضيف الدقيق و البيكنج باودر بالتدريج ونبقى مستمرين بالخفق لكن نخففالسرعة نخليها على اقل شي
* الخطوة الاخيرة
وهي اضافت السفن اب راح تلاحظي انك لما تضيفية الخليط يتنفش وهذا بسبب الغازات الموجودة في السفن اب ونستمر بالخفق شوية يعني نص دقيقة
* اكيد بتكوني محضره الصنية اللي بتحطي فيها الكيكة
* اكيد بتكوني محضره الصنية اللي بتحطي فيها الكيكة
ودهنتيها بزيت ورشيتي عليها شوية دقيق
الحين دخليها الفرن على درجة حرارة متوسطة انا احطها دائما على 160 درجة واخليها تنجح بالراحة تاخد لها ساعة تقريبا
وطبعا اول نص ساعة ممنوووووووووووووووووووع انك تفتحي الفرن عشان ماتهبط عليك الكيكة
وطبعا اول نص ساعة ممنوووووووووووووووووووع انك تفتحي الفرن عشان ماتهبط عليك الكيكة
وبعدها راح تطلع لك رووعة
ها ايه رايكم يارب تعجبكم الوصفة
مع السلامة اشوفكم بوصفة ثانية
بس امانة اللي تجربها تعطيني النتيجة اللي طلعت معها
منقول من فتكات
0 التعليقات:
إرسال تعليق