-
اتبعني
تابعني على تويتر
-
التدوينات RSS
اشترك في خدمة RSS
-
فيس بوك
انضم للمعجبين في FACEBOOK
اين انت .... » الرئيسية »
شوربات وسلطات ومقبلات
» اعملى لانشون من غير لحمة خالص وصحى اكتر
اعملى لانشون من غير لحمة خالص وصحى اكتر
الأربعاء، 23 أبريل 2014
التسميات:
شوربات وسلطات ومقبلات
المقادير
5بيضة
5قطع جبنه مثلثات
5معالق دقيق
نص كوب زيت (نوع كويس)
3 فص ثوم
3 حبات حبهان
2 مكعب مرقه دجاج
ملعقه صغيرة فلفل اسود صحيح
5قطع جبنه مثلثات
5معالق دقيق
نص كوب زيت (نوع كويس)
3 فص ثوم
3 حبات حبهان
2 مكعب مرقه دجاج
ملعقه صغيرة فلفل اسود صحيح
دم الغزال(لون من العطار) تضعي كمية قليلة في حجم رأس عود الكبريت
وممكن تحطى بدل دم الغزال بابريكا تدى نفس اللون
الطريقة
تحطي كل المكونات في كاس الخلاط وتضرب
هم جيدا علشان تتاكدي ان المرقه اتفتت والمكونات امتزجه ببعض
بعدها تحطي الخليط في كيس طويل زي الكيس الي بيكون فيه الجلاش او الاكياس الي بتكون فيها التوابل
نتاكد ان الكيس مفهوش هواء خالص يعني نخلي الكيس حول الخليط وماتسبيش فرغات علشان ما يفرقعش
احتياطي ان بحطه في كيس او 3 واقفل كل واحد كويس
وفي دلوقتي كبايات مخصوص في السوق للانشون لو عندك يكون افضل
نحط الخليط في حله مليانه ماء مغلي علي النار ونسيبها لمدة ساعة ونص
بعدها نطلعها نسيبها تبرد ونحطها في الثلاجه
بعدها تحطي الخليط في كيس طويل زي الكيس الي بيكون فيه الجلاش او الاكياس الي بتكون فيها التوابل
نتاكد ان الكيس مفهوش هواء خالص يعني نخلي الكيس حول الخليط وماتسبيش فرغات علشان ما يفرقعش
احتياطي ان بحطه في كيس او 3 واقفل كل واحد كويس
وفي دلوقتي كبايات مخصوص في السوق للانشون لو عندك يكون افضل
نحط الخليط في حله مليانه ماء مغلي علي النار ونسيبها لمدة ساعة ونص
بعدها نطلعها نسيبها تبرد ونحطها في الثلاجه
منقول
0 التعليقات:
إرسال تعليق